Kattvik

2018 flyttade verksamheten ut till Kattviks Fruktodling där man i generationer sedan 1936 odlat äpplen och päron. Idag är man en av Sveriges största fristående fruktodlingar. Här finns förutsättningarna att utvecklas tack vare mångfalden och närheten till frukten.

englamust

Vårt stora koncept är att producera sortspecifik äppelmust på svensk närodlad frukt. Här varierar smaken, doften och färgen spännande mellan äppelsort och säsong. Som mest har vi upp till 10-15 olika sorter på lager och vad som finns styrs av tillgången av frukt, väder och vind.

Englamust är en hantverksmässig produkt av en råvara vi anser borde belysas mer. Här finns så mycket att lyfta fram när det gäller smak och kombinationer. Inte minst gällande måltidsdryck.

Utöver vår sortspecifika äppelmust har vi under säsongen en rad olika spännande drycker som betonar årstidens smaker. Under julen vår storsäljande äppelglögg och vår must smaksatt med kanel och färskriven ingefära. Under sommaren vår törstsläckande must smaksatt med fläderblom och citron.

nästa steg..

Ett viktig led för oss är att behålla en familjär känsla inom företaget och att ha en personlig kontakt med våra kunder. Att fortsätta jobba med våra lokala råvaror är en lyx och ger oss möjligeterna att vidga både sortiment och företag.

Våra dörrar står alltid öppna för nya spännande samarbeten som kan leda både oss och er till att ta nästa steg. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ta fram er egen produkt eller har en annan spännande idé som vi kan göra till verklighet.

ENGLAMUSt svarar gärna på era frågor

Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Bjärebygdens Musteri har investerat i utökad produktionskapacitet i samarbete med Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (Landsbygdsprogrammet)

Scroll to Top