← Tillbaka till alla drinkar

Ingredienser:

Englamust Äppelglögg
Torkade äppelskivor / Apelsinzest
Is
Antal glas: 1

Kategori: Alkoholfria drinkar

RECEPT:

Vi är både stolta och nöjda med vår äppelglögg som både kan avnjutas varm och kall.

Här kommer två serveringstips som visar vår äppelglögg från sina bästa sidor.
Tänk på att om ni väljer att värma den så är det viktigt att inte låta den blir för varm för då kan smakbilden ändras.

VARM SERVERING.
-Värm försiktigt upp glöggen till ca 70 grader.
-Var noga med att inte låta den koka då smakprofilen kan ändrad av den höga temperaturen.
-Garnera genom att pressa en apelsinzest över drinken.
-Även här är ett alternativ garnityr en skiva torkat äpple.

KALL SERVERING ÖVER IS.
-Häll upp önskad mängd över is ett glas.
-Rör om för att kyla.
-Garnera genom att pressa en apelsinzest över drinken.
-En alternativ garnityr är att addera en skiva torkat äpple som man lätt kan göra själv genom att kärna ur ett äpple som man sedan skär i skivor och torkar på en tråd eller på ett galler i ugnen.

TORKADE ÄPPELSKIVOR
-Kärna ur ett äpple
-Skär det urkärnade äpplet i 2-3 mm skivor och häng upp dem på tork på en tråd eller lägg dem på ett galler i ugnen på låg temperatur med fläkt.
Scroll to Top