Ingredienser:
Englamust ÄppelglöggTorkade äppelskivor / Apelsinzest
Is
RECEPT:
Vi är både stolta och nöjda med vår äppelglögg som både kan avnjutas varm och kall.Här kommer två serveringstips som visar vår äppelglögg från sina bästa sidor.
Tänk på att om ni väljer att värma den så är det viktigt att inte låta den blir för varm för då kan smakbilden ändras.
VARM SERVERING.
-Värm försiktigt upp glöggen till ca 70 grader.
-Var noga med att inte låta den koka då smakprofilen kan ändrad av den höga temperaturen.
-Garnera genom att pressa en apelsinzest över drinken.
-En alternativ garnityr är att addera en skiva torkat äpple..
KALL SERVERING ÖVER IS.
-Häll upp önskad mängd över is ett glas.
-Rör om för att kyla.
-Garnera genom att pressa en apelsinzest över drinken.
-En alternativ garnityr är att addera en skiva torkat äpple.
TORKADE ÄPPELSKIVOR
-Kärna ur ett äpple.
-Skär det urkärnade äpplet i 2-3 mm skivor och häng upp dem på tork på en tråd eller lägg dem på ett galler i ugnen på låg temperatur i 4-5 timmar.